Sälj din bil till en bilhandlare

Vi hjälper dig att få ett inköpsförslag från en bilhandlare.
Tryck här för att få ett inköpsförslag

När det gäller att sälja sin bil, så finns det oftast tre alternativ.

  1. Sälja bilen själv
  2. Byta in bilen mot en ny hos en bilhandlare
  3. Sälja bilen direkt till en bilhandlare

Många glömmer det sista alternativet, alltså att många bilfirmor faktiskt söker efter bilar att köpa in hela tiden. Som marknaden ser ut just nu, så är det näst intill bilbrist i många hallar varför handlarna ofta kan ge bra betalt för bilarna.

Självklart är det sällan man får lika mycket betalt som om man gör allt arbete själv – men många tycker att det är skönt att slippa besväret, oron och ångesten som det kan innebära att själv hantera spekulanters frågor, visningar & provkörning utav bilen, se till att betalning och ägarbyten fungerar utan att bli lurad.

På Visäljerdinbil.nu samarbetar vi med en mängd olika seriösa bilhandlare.

Du kan helt kostnadsfritt fylla i formuläret nedan, så skickar vi ut informationen till dom bilfirmorna som vi jobbar med. Om någon visar intresse för din bil, så kommer du att få en direkt kontakt med bilfirman för att göra klart affären om det känns rätt och bra för båda parter.

Fyll i formuläret för att få ett kostnadsfritt inköpsförslag på din bil:

Checklista:

Tjänsten är helt kostnadsfri och inte bindande. När vi får in din förfrågan så skickar vi ut den till vårt nätverk utav bilfirmor. Vid intresse så tar dom kontakt med dig för att stämma av om du är intresserad utav att göra klart affären och kommer överens om slutpriset med dig.